regivero logo   Regivero plus

Gama REGIVERO cuprinde doua produse pentru par create numai din ingrediente naturale:

 • Regivero - ajuta persoanele care au probleme cu caderea parului
 • Regivero plus - stimuleaza cresterea parului. Aceasta poate fi o crestere rapida sau o crestere in timp .

Pentru tratamentele noastre oferim garantia pe satisfactie. Aceste tratamente se pot administra separat, dar pentru rezultate imediate se recomanda folosirea ambelor produse in acelasi timp. Mai jos puteti citi pe scurt, despre instructiunile de utilizare.

Tratamentul pentru caderea parului poza regivero

Tratamentul complet inseamna aplicarea substantei Regivero pentru caderea parului pe parul dumneavoastra inainte de spalare. Aceasta se foloseste pentru stoparea caderii parului. Se maseaza scalpul timp de 1-2 minute. In acest timp e foarte important sa masati parul atat in profunzime, cat mai aproape de radacina, dar si de-a lungul firului de par. Dupa acest masaj, se recomanda protejarea parului cu o folie protectoare timp de 25-30 de minute. Apoi se poate trece la spalarea parului. Este foarte important ca spalarea sa se faca cu un sampon natural. Noi recomandam sampoanele pentru bebelusi pentru ca acestea contin mult mai putine substante chimice daunatoare. Procedand astfel caderea parului dumneavoastra va disparea incetul cu incetul..

Tratamentul pentru cresterea parului 

poza Regivero plus

Dupa spalarea parului cu un sampon natural, se aplica tratamentul Regivero plus pentru cresterea parului. Acesta se foloseste pentru a stimula cresterea parului. Tratamentul se aplica dupa spalarea parului. Se maseaza scalpul timp de 1-2 minute. La fel ca la Regivero, in acest timp este foarte important sa masati parul atat in profunzime, cat mai aproape de radacina, dar si de-a lungul firului de par. Dupa masarea corespunzatoare se recomanda protejarea parului cu o folie protectoare timp de 45-60 de minute. Pentru rezultate imediate de cresterea parului se recomanda pastrarea substantei pe par timp de 1-2 zile, pana la urmatoarea spalare.

Prin tratamentul intensiv se poate ajunge la rezultate vizibile in aproximativ 30 de zile. Prin tratamentul intensiv se intelege folosirea ambelor produse simultan si administrarea tratamentului la un interval de doua zile. 

Tratamentul complet pentru par. 

Tratament complet pentru caderea paruluiPentru a obine cele mai bune rezultate  va recomandam folosirea  tratamentului pentru par REGIVERO (tratament pentru caderea parului) inainte de spalarea parului si REGIVERO PLUS (tratament pentru cresterea parului)  dupa spalare . 

Aplicati tratamentul pentru par REGIVERO cu 25-35 min inainte de spalarea parului. Aplicati tratamentul REGIVERO PLUS dupa spalarea parului si pastrati-l pe par pana la urmatoare spalare.  Pentru rezultate imediate se recomanda pastrarea tratamentului pe par timp de 1-2 zile, pana la urmatoarea spalare. Astfel ingredintele naturale au timp sa achioneze in profunzime.

Cele 10 ingrediente speciale din care sunt facute tratamentele noastre 100% naturale sunt:
 • cheratina
 • petrol
 • bitter suedez
 • vitamina A
 • vitamina E
 • propolis
 • tinctura de propolis
 • ulei de masline
 • alge marine
 • gingko 

Prin tratamentul intensiv se poate ajunge la rezultate vizibile in aproximativ 30 de zile. Prin tratamentul intensiv se intelege folosirea ambelor produse simultan si administrarea tratamentului la un interval de doua zile. 
 

Tratamente par

Tratament Naturist Caderea Parului Cresterea Parului

Urmareste pe facebook ultimele noastre promotii si articole despre par. Like us!